Reawakening

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, 21.00

  

REAWAKENING sliderjpg

 

Η σειρά events ‘Reawakening’ στοχεύει στην ανάδειξη του πολυδιάστατου σύγχρονου αισθητικού και μουσικού πεδίου που έχει αποκτήσει έδαφος τα τελευταία χρόνια. Λειτουργεί ως γέφυρα για την ανάπτυξη διαλόγου μεταξύ εγχώριον και ξένων καλλιτεχνών οι οποίοι κατέχουν μία ξεχωριστή φωνή ανάμεσα στο χαοτικό δημιουργικό περιβάλλον του σήμερα. 

Στις 10.2.2018 στον ξεχωριστό χώρο του Beton7 με τους Πάνο Αλεξιάδη, Γιάννη Κωτσόνη, Μιχάλη Μοσχούτη και Ekkert ( Constantine Skourlis & Χρήστος Σακελλαρίδης ). 

 

A night of Reawakening  

. the old gods . 

. the new gods . 

. the buried truth .

 

Beton7 (Πύδνας 7, Αθήνα - Βοτανικός)

Saturday 10 February

21:00 - 00:00 Sharp

 

Entrance 5€

Facebook event & more info: https://www.facebook.com/events/141781029866667/

  

Βιογραφικά :

Πάνος Αλεξιάδης

Ο Πάνος Αλεξιάδης είναι ηχητικός καλλιτέχνης και μουσικός, που εξερευνά τα όρια μεταξύ σύνθεσης και αυτοσχεδιασμού πάνω στη σύγχρονη ηλεκτρονική και ηλεκτροακουστική μουσική.

http://thalamos.net/panos-alexiadis/

 

Γιάννης Κοτσώνης

Ο Γιάννης Κοτσώνης είναι μουσικός και αυτοσχεδιαστής με έδρα την Αθήνα. Έχει συνθέσει ηλεκτρονική μουσική για θέατρο, χορό, βίντεο, εγκαταστάσεις πολυμέσων και ταινίες. Πραγματοποιεί συχνά συναυλίες και συνεργασίες με μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2006 συνεργάζεται σταθερά με τη Δανάη Στεφάνου στο αυτοσχεδιαστικό ντουέτο acte vide, με το οποίο έχει πραγματοποιήσει συναυλίες, εγκαταστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, και την Ιρλανδία. Έχει στο ενεργητικό του επτά σόλο κυκλοφορίες, με το alias Sister Overdrive και με το δικό του όνομα. Από το 2009 συντονίζει καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις πάνω στον αυτοσχεδιασμό, τη sound art και τις επιτόπιες ηχογραφήσεις (Detritus Festival, Syros Sound Meetings, KNOTmusic, minor act).

http://acte-vide.blogspot.gr/

 

Μιχάλης Μοσχούτης

Ο Μιχάλης Μοσχούτης είναι καλλιτέχνης που εξερευνά την υλικότητα του ήχου και την σωματικότητα της μουσικής πράξης. Παρουσιάζει συστηματικά την δουλειά του σε χώρους και φεστιβάλ όπως: Cave12 (Γενεύη), Cafe OTO (Λονδίνο), Tectonics (Τελ Αβίβ), Mengi (Ρέικιαβικ), Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Αθήνα), DeRuimte (Άμστερνταμ) κ.α. Παράλληλα ασχολείται με το live cinema και διοργανώνει το φεστιβάλ μουσικής και κινηματογράφου INMUTE. H δισκογραφική του εταιρεία Holotype Editions έχει εκδώσει δίσκους σημαντικών sound artists όπως οι Jacob Kirkegaard, Lawrence English και Werner Dafeldecker. Τον Ιούνιο του 2017, συν-επιμελήθηκε μαζί με τον διευθυντή ορχήστρας Ilan Volkov, την αθηναϊκή έκδοση του φεστιβάλ Tectonics. Για τον Απρίλιο του 2018, επιμελείται την 8η έκδοση του Borderline - του φεστιβάλ σύγχρονης ηλεκτρονικής και πειραματικής μουσικής της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

http://michalismoschoutis.com

 

Ekkert:

Το project ‘Ekkert’ αποτελέιται απο τους Χρήστο Σακελλαρίδη και Constantine Skourlis. Η δουλεία τους έχει παρουσιαστεί σε μέσα όπως Fact Magazine, Juno Plus κ.α. Έχουν συμμετάσχει για δύο συνεχόμενες χρονιές στο φεστιβάλ βωβού κινηματογράφου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακκογιάννης όπου και έντυσαν μουσικά τις ταινίες ‘The four horsmen of the apocalypse’ και ‘Berlin Symphony of a city’. Το πρώτο τους album ‘When all is lost, Nothing is forgotten’ εκδόθηκε απο την Bastakiya Tapes θυγατρική της Bedouin Records με βάση to Dubai. Η μουσική τους έχει περιγραφεί ως ‘ένα μετα-αποκαλυπτικό soundtrack ενός ξεχασμένου πολιτισμού’.

 https://soundcloud.com/ekkertproject

 

 

Αρχική  |  Επικοινωνία  |  Beton7ArtRadio  |  Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Κατηγορίες

Το Beton7

Το BΕΤΟΝ7 είναι Κέντρο
Τέχνης και Πολιτισμού.


Διαθέτει αίθουσα τέχνης,
χώρο παραστάσεων και καφέ,
στην περιοχή Βοτανικός
και στοχεύει να παρουσιάσει
πολιτιστικά γεγονότα (θεατρικές
παραστάσεις, συναυλίες,
παραστάσεις χορού, εκθέσεις,
προβολές, σεμινάρια) και προσωπικότητες
από την ελληνική και διεθνή
καλλιτεχνική κοινότητα.

Επικοινωνία

Πύδνας 7
Αθήνα
Βοτανικός
11855

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 751 2625